Select your language

Visie van Huisartsenpraktijk de Makroon

Patiënt staat centraal

Patiënt staat centraal

Uiteraard staat u als patiënt in onze praktijk centraal en nemen wij graag de tijd voor u. Ook nodigen wij u uit om uw vergaarde kennis met ons te delen. Deze informatie wordt altijd serieus genomen en met een professionele blik beoordeeld. U kunt dan rekenen op een medisch goed onderbouwd advies.

Lees alles over hoe u een consult met de huisarts kunt voorbereiden en hoe een consult verloopt.

Hoogste kwaliteit zorg

Hoogste kwaliteit zorg

In onze praktijk streven wij ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale- en internationale richtlijnen. Hierbij horen ook service aspecten als ruimere openingstijden en een langere consultduur dan gebruikelijk is. 

Met onze aanvullende diensten (bijvoorbeeld plaatsen van een implantatiestaafje of spiraal, SOA & HIV tests (ook anoniem) en therapeutische gewrichtsinjecties) en aanvullende diagnostiek (bijvoorbeeld echografie, ECG, longfunctie onderzoek, TeleDermatologie en TeleDermatoScopie) bieden wij u méér mogelijkheden dan een gemiddelde huisartsenpraktijk om zoveel mogelijk onder behandeling van uw eigen huisarts te blijven en u in eerste instantie minder bezoeken aan specialist of ziekenhuis hoeft af te leggen. In veel gevallen gaan deze diensten niet af van het eigen risico, terwijl dat wel het geval is als u dezelfde diensten bij een specialist of een ziekenhuis moet afnemen.
 
Investering in kennis

Investering in kennis

Door duurzaam te investeren in kennis voor alle medische professionals en ondersteunend personeel, zullen de nieuwste ontwikkelingen en trends in de zorg in onze praktijk altijd zichtbaar zijn. Huisartsenpraktijk de Makroon is daarom ook een erkende opleidingsplaats voor artsen in opleiding, Physician Assistants en doktersassistenten. Dit dynamisch opleidingsklimaat zorgt ervoor dat we altijd vooraan staan bij nieuwe ontwikkelingen.