Medische keuringen

Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Bij Huisartsenpraktijk de Makroon kunt u terecht voor de medische keuring die benodigd is voor het verlengen van uw rijbewijs. De kosten hiervoor bedragen € 50,00. Een afspraak voor deze medische keuring kan uitsluitend telefonisch bij ons aangevraagd worden. 

Vanwege drukte kunnen wij tot nader bericht geen rijbewijskeuringen verzorgen.

Trouwaktekeuring

Trouwaktekeuring

Bij Huisartsenpraktijk de Makroon kunt u terecht voor de medische keuring die benodigd is voor de Marokkaanse trouwakte. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. Een afspraak voor deze medische keuring kan uitsluitend plaatsvinden op zaterdag of zondag*** (dus niet doordeweeks) tussen 09:00-17:00 uur (laatste afspraak mogelijkheid 16:30 uur) en kan uitsluitend telefonisch bij ons aangevraagd worden. Let op: de praktijk is op zaterdag en zondag niet telefonisch bereikbaar. 

Zorg dat u op tijd voor een keuring in de praktijk aanwezig bent. Wanneer u te laat komt kan u niet meer gezien worden. Er kan géén nieuwe afspraak meer gemaakt worden. Ook kunnen gemaakte afspraken níet worden verzet. Let op: de praktijk is op zaterdag en zondag niet telefonisch bereikbaar. 

Volgens de daarvoor geldende richtlijnen dienen wij het gezondheidscertificaat uitsluitend in het Nederlands af te geven. Deze service wordt aangeboden in samenwerking met Arabika Vertalingen & Diensten en het Marokkaans consulaat.

*** Tijdelijk is het weekend spreekuur op zaterdag en zondag vervallen.
Overige keuringen

Overige keuringen

Heeft u een andere specifieke medische keuring nodig? Wij zijn u graag van dienst. Neemt u hiervoor per e-mail contact met ons op om te kijken of wij deze voor u kunnen verzorgen. 
©2021 All rights reserved. Huisartsenpraktijk de Makroon - Makroon Medisch Centrum - KB Medical Services.