Select your language

Medische keuringen

Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

+++ Vanwege enorme drukte kunnen wij tot nader bericht geen rijbewijskeuringen verzorgen +++


Bij Huisartsenpraktijk de Makroon kunt u terecht voor de medische keuring die benodigd is voor het verlengen van uw rijbewijs. De kosten hiervoor bedragen € 50,00. Een afspraak voor deze medische keuring kan uitsluitend telefonisch bij ons aangevraagd worden. 

Trouwaktekeuring

Trouwaktekeuring

+++ Vanwege enorme drukte kunnen wij tot nader bericht geen trouwaktekeuringen verzorgen +++

Bij Huisartsenpraktijk de Makroon kunt u terecht voor de medische keuring die benodigd is voor de Marokkaanse trouwakte. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. 

Een afspraak voor deze medische keuring kan uitsluitend telefonisch aangevraagd worden. Zorg dat u op tijd voor een keuring in de praktijk aanwezig bent. Wanneer u te laat komt kan u niet meer gezien worden. Er kan géén nieuwe afspraak meer gemaakt worden. Ook kunnen gemaakte afspraken níet worden verzet of geannuleerd. 

Volgens de daarvoor geldende richtlijnen dienen wij het gezondheidscertificaat uitsluitend in het Nederlands af te geven. Deze service wordt aangeboden in samenwerking met Arabika Vertalingen & Diensten en het Marokkaans consulaat.
Overige keuringen

Overige keuringen

Heeft u een andere specifieke medische keuring nodig? Wij zijn u graag van dienst. Neemt u hiervoor per e-mail contact met ons op om te kijken of wij deze voor u kunnen verzorgen.