Route & Contact Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

BELANGRIJK: Aaanpassingen in onze service door Corona uitbraak

  • Heeft u verkoudheidsklachten, hoest u en/ of heeft u koorts? Conform landelijke voorschriften mag u niet naar een huisartsenpraktijk of huisartsenpost gaan omdat u wellicht drager zou kunnen zijn van het Corona virus COVID-19. U moet telefonisch contact opnemen met de huisartsenpraktijk - of buiten openingstijden de huisartsenpost - en vervolgens de instructies opvolgen. U moet tot die tijd binnen blijven. Mocht het noodzakelijk zijn dan zal één van onze artsen een visite bij u afleggen. Meer informatie vindt u op de websites van ThuisartsRIVM, GGD Amsterdam en Rijksoverheid. Er is ook een publieksinformatienummer van het Ministerie van Volksgezondheid: 0800-1351.
  • Op alle dagen is tijdelijk het avondspreekuur vervallen en op zaterdag en zondag is tijdelijk het weekend spreekuur vervallen. Huisartsenpraktijk de Makroon is tijdelijk open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. U kunt online uw afspraak inplannen als u niet bovengenoemde klachten heeft. 
Adres & Contact

Adres & Contact

Huisartsenpraktijk de Makroon
Makroon Medisch Centrum
Nieuwe Passeerdersstraat 8
1016 XP Amsterdam
Telefoon:  020-2373650 
Fax:           020-7508813
E-mail: info@hapdemakroon.nl
Locatie

Locatie

Huisartsenpraktijk de Makroon is gevestigd in Makroon Medisch Centrum, centraal in Amsterdam gelegen op de grens van het centrum, de Jordaan en Oud-West, tussen het hoofdbureau van politie (2 minuten) en het Leidseplein (5 minuten) in de Nieuwe Passeerdersstraat, een korte straat die de Nassaukade met de Marnixstraat verbindt.
Huisartsenpraktijk de Makroon Makroon Medisch Centrum Nieuwe Passeerdersstraat 8 Amsterdam
Met de fiets

Met de fiets

Bij voldoende plaats kunt u uw fiets in één van de fietsenstallingen tegenover Makroon Medisch Centrum plaatsen. Een andere fietsenstalling kunt u vinden op het Raamplein, direct aan de overkant van de Marnixstraat.
Met bus of tram

Met bus of tram

Makroon Medisch Centrum is gelegen op 2 minuten loopafstand van bus- en tramhalte Elandsgracht en op 5 minuten loopafstand van bus- en tramhalte Leidseplein.

Halte Elandsgracht:
Bus 80, 347, 357 en 397. 
Tram 5, 7, 17 en 19.

Halte Leidseplein:
Bus 347, 357 en 397.
Tram 1, 2, 5, 7, 11, 12 en 19.
Met de auto

Met de auto

De Nieuwe Passeerdersstraat is een korte straat. U kunt de straat zowel vanaf de Nassaukade als vanuit de Marnixstraat inrijden. Er zijn zéér beperkt parkeerplaatsen in de straat en omliggende straten. Parkeerkosten bedragen €7,50 per uur vanaf 09:00 uur.
©2020 All rights reserved. Huisartsenpraktijk de Makroon - Makroon Medisch Centrum - KB Medical Services.