Select your language

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

Medische zorg op één adres
Consulten | Aanvullende diensten | Aanvullende diagnostiek
* Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.
 • 0008_slideshow-008.jpg
 • 0002_slideshow-002.jpg
 • 0001_slideshow-001.jpg
 • 0007_slideshow-007.jpg
 • 0009_slideshow-009.jpg
 • Huisartsenpraktijk-de-Makroon-bloedprikken-slideshow.jpg
 • 0005_slideshow-005.jpg
 • Makroon-Medisch-Centrum-vlaggen.jpeg
 • 0006_slideshow-006.jpg
 • 0003_slideshow-003.jpg
 • huisartenpraktijk-de-makroon-ecg-slideshow.jpg
Huisartsenpraktijk de Makroon, moderne én op service gerichte medische zorg in Amsterdam Centrum

Huisartsenpraktijk de Makroon, moderne én op service gerichte medische zorg in Amsterdam Centrum

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon, een moderne én op service gerichte huisartsenpraktijk gevestigd in Makroon Medisch Centrum, centraal in Amsterdam vlakbij het Leidseplein, op de grens van het centrum, de Jordaan en Oud-West. Huisartsenpraktijk de Makroon draagt het NPA keurmerk en is een door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geaccrediteerde huisartsenpraktijk. Dit keurmerk toont aan dat de praktijk voldoet aan de landelijk vastgestelde normen en constant werkt aan kwaliteitsverbetering. Wij streven ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale- en internationale richtlijnen en wetenschappelijke- en technologische ontwikkelingen. Huisartsenpraktijk de Makroon is open maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur (lunch pauze van 12 tot 13 uur). Wij nemen graag de tijd voor u; een consult bij dokters in Huisartsenpraktijk de Makroon is 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Afspraken kunt u wanneer het ú uitkomt zelf online in de Makroon WebApp inplannen*, direct in de agenda van de huisarts. Nieuwe patiënten kunnen zich online inschrijven
* Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.

Uw medische zorg op één adres

Huisartsenpraktijk de Makroon biedt u méér mogelijkheden dan een gemiddelde huisartsenpraktijk om zoveel mogelijk onder behandeling van uw eigen huisarts te blijven en u in eerste instantie minder bezoeken aan specialist of ziekenhuis hoeft af te leggen.

De hele dag kunnen in ons eigen laboratorium diverse bloed-, urine- en ontlasting onderzoeken worden uitgevoerd, waaronder een CRP test en, indien gewenst ook anoniem, een SOA & HIV test. Uitslagen van diverse onderzoeken kunt u vaak snel zelf inzien in de Makroon WebApp, uiteraard voorzien van een professionele toelichting. Onze dokters zijn ervaren met PrEP behandelingen. Ook kunt u bij Huisartsenpraktijk de Makroon onder meer terecht voor electrocardiografie (ECG), echografie, longfunctie en dermatologie onderzoeken waarbij gebruikmakend van de modernste apparatuur en technologische ontwikkelingen wij op een snelle manier de juiste diagnose kunnen vaststellen. Daarnaast zijn wij bekwaamd in het geven van de Kenacort injectie in gewrichten en pezen. Vrouwelijke patienten kunnen bij ons terecht voor het laten plaatsen van een implantatiestaafje of spiraaltje, desgewenst door één van onze vrouwelijke huisartsen.

Ouderengeneeskunde is een belangrijke speerpunt van onze praktijk. Wij beschikken over de specifieke kennis en ervaring die nodig is om de juiste zorg aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen te leveren. Ook voor onder meer Cardiovasculair Risicomanagement, DiabeteszorgGeestelijke Gezondheidszorg, Stoppen Met Roken en diverse medische keuringen kunt u bij Huisartsenpraktijk de Makroon terecht. Verder werken wij instensief samen met diētisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten in ons gebouw en met diverse (para-) medisch specialisten in de buurt.

Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam eigen laboratorium bloedtest urinetest ontlastingstest SOA HIV test
Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam echografie
Ouderen- geneeskunde

Ouderen- geneeskunde

Ouderengeneeskunde is een belangrijke speerpunt van Huisartsenpraktijk de Makroon. Wij beschikken over de specifieke kennis en ervaring die nodig is om de juiste zorg aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen te leveren.
Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam Ouderengeneeskunde Domus Magnus de Uylenburgh
Openbare prikpost voor Reinier Haga MDC

Openbare prikpost voor Reinier Haga MDC

Huisartsenpraktijk De Makroon is een openbare prikpost voor het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum. Patiënten van andere zorgverleners die zelf geen bloed afnemen kunnen hiervoor bij ons terecht. Ook ander lichaamsmateriaal kan bij ons worden ingeleverd voor onderzoek.
Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam Centrum openbare prikpost Reinier Haga MDC
Reisgeneeskundig advies & reisvaccinaties

Reisgeneeskundig advies & reisvaccinaties

Heeft u deskundig reisgeneeskundig advies en/ of reisvaccinaties nodig? Of heeft u om een andere reden een vaccinatie nodig? Dan kunt u terecht bij onze Amsterdam Travel Clinic aan de Sint Antoniesbreestraat 88 nabij de Nieuwmarkt. Amsterdam Travel Clinic is een officiëel Gele koorts centrum en aangesloten bij Reisprik en het LCR.
Amsterdam Travel Clinic Nieuwe Passeerdersstraat 8 Amsterdam Centrum Reisadvies & vaccinaties Gele koorts centrum
Medische zorg toeristen & expats

Medische zorg toeristen & expats

Heeft u bezoek uit het buitenland, bent u zelf een toerist of een expat en is er medische zorg nodig? Personen zonder Nederlandse zorgverzekering kunnen bij onze Amsterdam Tourist Doctors terecht aan de Sint Antoniesbreestraat 88 nabij de Nieuwmarkt.
Amsterdam Tourist Doctors Nieuwe Passeerdersstraat 8 Amsterdam Centrum toeristendokter expatdokter hoteldokter