Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

Medische zorg op één adres
Consulten | Aanvullende diensten | Aanvullende diagnostiek
 * Voorwaarde is dat u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden: 1015, 1016, 1017, 1053, 1054.
** Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.
Huisartsenpraktijk de Makroon is momenteel open van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur***.
***Tijdelijk is het laatste uur van het avondspreekuur op maandag tot en met donderdag (19:00-20:00 uur) en het weekend spreekuur op zaterdag en zondag vervallen. 
Mondkapje verplicht 
In onze praktijk is het dragen van een mondkapje verplicht. 
Griepprik 2021
Patiënten met een medische indicatie zullen eind oktober automatisch een uitnodiging ontvangen voor de griepprik. U zult worden uitgenodigd voor een bepaald tijdstip op dinsdagmiddag 9 november. Zie de uitnodiging voor meer informatie. 
 • huisartenpraktijk-de-makroon-ecg-slideshow.jpg
 • 0002_slideshow-002.jpg
 • 0009_slideshow-009.jpg
 • 0006_slideshow-006.jpg
 • 0007_slideshow-007.jpg
 • Makroon-Medisch-Centrum-vlaggen.jpeg
 • 0003_slideshow-003.jpg
 • 0008_slideshow-008.jpg
 • 0001_slideshow-001.jpg
 • Huisartsenpraktijk-de-Makroon-bloedprikken-slideshow.jpg
 • 0005_slideshow-005.jpg
Huisartsenpraktijk de Makroon, moderne én op service gerichte medische zorg in Amsterdam

Huisartsenpraktijk de Makroon, moderne én op service gerichte medische zorg in Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Makroon, een moderne én op service gerichte huisartsenpraktijk gevestigd in Makroon Medisch Centrum, centraal in Amsterdam vlakbij het Leidseplein, op de grens van het centrum, de Jordaan en Oud-West. Wij streven ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale- en internationale richtlijnen,  wetenschappelijke- en technologische ontwikkelingen. Huisartsenpraktijk de Makroon biedt ruime openingstijden: maandag t/m donderdag van 8 tot 20 uur***, vrijdag van 8 tot 17 uur en is, alleen voor huisartsconsulten, ook open op zaterdag*** en zondag***, waarmee wij u dus ook vier dagen in de week een avondspreekuur en twee dagen in de week een weekendspreekuur bieden. Wij nemen graag de tijd voor u; een consult bij dokters in Huisartsenpraktijk de Makroon is 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Afspraken kunt u wanneer het ú uitkomt zelf online in de Makroon WebApp inplannen**, direct in de agenda van de huisarts. Nieuwe patiënten kunnen zich online inschrijven*. 
* Voorwaarde is dat u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden: 1015, 1016, 1017, 1052, 1053, 1054.
** Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.
*** Tijdelijk is het laatste uur van het avondspreekuur op maandag tot en met donderdag (19:00-20:00 uur) en het weekend spreekuur op zaterdag en zondag vervallen. 

Uw medische zorg op één adres

Huisartsenpraktijk de Makroon biedt u méér mogelijkheden dan een gemiddelde huisartsenpraktijk om zoveel mogelijk onder behandeling van uw eigen huisarts te blijven en u in eerste instantie minder bezoeken aan specialist of ziekenhuis hoeft af te leggen.

De hele dag kunnen in ons eigen laboratorium diverse bloed-, urine- en ontlasting onderzoeken worden uitgevoerd, waaronder een CRP test en, indien gewenst ook anoniem, een SOA & HIV test. Uitslagen van diverse onderzoeken kunt u vaak snel zelf inzien in de Makroon WebApp, uiteraard voorzien van een professionele toelichting. Onze dokters zijn ervaren met PrEP behandelingen. Ook kunt u bij Huisartsenpraktijk de Makroon onder meer terecht voor electrocardiografie (ECG), echografie, longfunctie en dermatologie onderzoeken waarbij gebruikmakend van de modernste apparatuur en technologische ontwikkelingen wij op een snelle manier de juiste diagnose kunnen vaststellen. Daarnaast zijn wij bekwaamd in het geven van de Kenacort injectie in gewrichten en pezen. Vrouwelijke patienten kunnen bij ons terecht voor het laten plaatsen van een implantatiestaafje of spiraaltje, desgewenst door één van onze vrouwelijke huisartsen.

Ouderengeneeskunde is een belangrijke speerpunt van onze praktijk. Wij beschikken over de specifieke kennis en ervaring die nodig is om de juiste zorg aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen te leveren. Ook voor onder meer Cardiovasculair Risicomanagement, DiabeteszorgGeestelijke Gezondheidszorg, Stoppen Met Roken en diverse medische keuringen kunt u bij Huisartsenpraktijk de Makroon terecht. Verder werken wij instensief samen met diētisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten in ons gebouw en met diverse (para-) medisch specialisten in de buurt.

Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam eigen laboratorium bloedtest urinetest ontlastingstest SOA HIV test
Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam echografie
Huisartsenzorg in woonzorghuizen Amsterdam

Huisartsenzorg in woonzorghuizen Amsterdam

Ouderengeneeskunde is een belangrijke speerpunt van Huisartsenpraktijk de Makroon. Wij verzorgen de huisartsenzorg in Amstelring Verpleeghuis De Makroon, Domus Magnus Het Hendrickszhuys en Domus Magnus De Uylenburgh.  Meldt u zich bij de verzorgende voor een reservering op de visitelijst van de huisarts.
Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam Ouderengeneeskunde Domus Magnus de Uylenburgh
Openbare prikpost voor Reinier Haga MDC

Openbare prikpost voor Reinier Haga MDC

Huisartsenpraktijk De Makroon is een openbare prikpost voor het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum. Patiënten van andere zorgverleners die zelf geen bloed afnemen kunnen hiervoor bij ons terecht. Ook ander lichaamsmateriaal kan bij ons worden ingeleverd voor onderzoek.
Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam Centrum openbare prikpost Reinier Haga MDC
Reisgeneeskundig advies & reisvaccinaties

Reisgeneeskundig advies & reisvaccinaties

Heeft u deskundig reisgeneeskundig advies en/ of reisvaccinaties nodig? Of heeft u om een andere reden een vaccinatie nodig? Dan kunt u in Makroon Medisch Centrum in Amsterdam Centrum terecht bij onze Amsterdam Travel Clinic. Amsterdam Travel Clinic is een officiëel Gele koorts centrum en aangesloten bij Reisprik en het LCR.
Amsterdam Travel Clinic Nieuwe Passeerdersstraat 8 Amsterdam Centrum Reisadvies & vaccinaties Gele koorts centrum
24/7 medische zorg toeristen & expats

24/7 medische zorg toeristen & expats

Heeft u bezoek uit het buitenland, bent u zelf een toerist of een expat en is er een huisarts nodig? Personen zonder Nederlandse zorgverzekering kunnen in Makroon Medisch Centrum, centraal in Amsterdam Centrum 24/7 bij onze dokter service voor toeristen, expats en hotels Amsterdam Tourist Doctors terecht. 
Amsterdam Tourist Doctors Nieuwe Passeerdersstraat 8 Amsterdam Centrum 24/7 toeristendokter expatdokter hoteldokter
©2021 All rights reserved. Huisartsenpraktijk de Makroon - Makroon Medisch Centrum - KB Medical Services.