Select your language

Makroon WebApp

Uw Makroon WebApp account aanmaken

Uw Makroon WebApp account aanmaken

Wij werken er constant aan onze service verlening voor u te verbeteren. In 2018 hebben wij de Makroon WebApp gelanceerd, een nieuw en zeer gebruiksvriendelijk systeem waarin u onder meer uw afspraken kunt inplannen, uw herhaalrecepten kunt aanvragen, een e-consult kunt aanvragen en uw uitslagen kunt bekijken. 

De Makroon WebApp voldoet vanzelfsprekend aan de nieuwste eisen op het gebied van de nieuwe privacy wetgeving die inging op 25 mei 2018.

Nog geen gebruiker?

Wij vragen u zich persoonlijk bij ons te melden
 om uw e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Hierna sturen wij een e-mail.


Wat wij u na ontvangst van deze e-mail vragen te doen:

  • Deze e-mail bevat een link om uw account te bevestigen. Klik op de link. Een nieuw scherm wordt geopend en tegelijkertijd wordt een sms naar uw mobiele telefoonnummer gestuurd.
  • In het nieuwe scherm vult u de sms code in welke (dan) zojuist naar uw mobiele telefoonnummer gestuurd is. Klik op de groene balk ‘Verstuur’.
  • In het volgende scherm wordt u gevraagd uw wachtwoord aan te maken en deze te herhalen.
  • Het laatste scherm meldt u dat uw account geactiveerd is en kunt inloggen op www.hapdemakroon.nl.
  • LET OP: klik in Makroon WebApp NOOIT op 'aanmelden als patient'. Dit is voor patiënten die zich nieuw in onze praktijk willen inschrijven. U bent al geregistreerd in onze praktijk.

Tevens wordt bij uw eerstvolgend bezoek aan de balie d.m.v. een webcam een foto van u gemaakt welke aan uw patientendossier toegevoegd wordt.