Huisartsen

Karim Bouch, Huisarts

Karim Bouch, Huisarts

Karim Bouch, onze Chief Medical Officer, is een zeer ervaren huisarts. In de praktijk is hij aanwezig van maandag tot en met donderdag.

Aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij de studies celbiologie en geneeskunde voltooid, waarna hij zich gespecialiseerd heeft tot huisarts.

Voordat hij begin 2016 Makroon Medisch Centrum opgericht heeft, was hij 3,5 jaar werkzaam als huisarts in Amsterdam-West en ervoor als huisarts in Almere. Daarvoor was hij werkzaam als arts ouderengeneeskunde bij Zorggroep Almere, waarhij veel ervaring opgedaan heeft met geriatrische zorg. Eerder was Karim Bouch arts in Spanje en arts in het Slotervaartziekenhuis, waar hij met diverse specialismen waaronder interne geneeskunde, maag-, darm- en leverziekten, cardiologie, longziekten en Intensive Care ervaring opgedaan heeft.

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft hij zich de afgelopen jaren extra bekwaamd in:

Karim Bouch is lid van de Landelijke Huisartsen Verenging (LHV) en is aangesloten bij de regionale klachtenregeling, hij staat tevens ingeschreven in het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB) als Echografisch Bekwame Huisarts en Erkend Kwaliteitsconsulent (EKC) en is Erkend Arts Reizigersadvisering door het Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Hij is opleider van artsen in opleiding bij het Academisch Medisch Centrum (AMC) en leermeester Physician Assistant aan Inholland University.

Morris Ras, Arts

Morris Ras, Arts

Morris Ras is werkzaam als basisarts in onze praktijk. Hij is aanwezig van maandag tot en met vrijdag.

Hij heeft zijn geneeskundestudie afgerond aan het Amsterdam UMC - AMC en is daarna werkzaam geweest als arts op de kindergeneeskunde in het ziekenhuis, waar hij ook diensten deed voor de Neurologie. Sinds begin 2021 is hij werkzaam als arts bij de huisarts in Amsterdam om ervaring op te doen voor de opleiding tot huisarts. 
Sofie Eerligh, Arts

Sofie Eerligh, Arts

Sofie Eerligh is werkzaam als basisarts in onze praktijk. Zij is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. 
 
Zij heeft haar geneeskundestudie afgerond aan het Amsterdam UMC-AMC. In het laatste jaar van de studie heeft zij zich met name verdiept in de Huisartsengeneeskunde en de Ouderengeneeskunde. Zij is nu werkzaam als basisarts in de praktijk om ervaring op te doen voor de opleiding tot huisarts.
Laïla Benbrahim-Akarriou, Huisarts

Laïla Benbrahim-Akarriou, Huisarts

Laïla Benbrahim-Akarriou is in de praktijk aanwezig op dinsdag en vrijdag. Zij heeft de studies psychologie en geneeskunde aan de Universiteit Leiden voltooid. Laïla werkte als arts een aantal jaar in diverse ziekenhuizen in Amsterdam en Amstelveen op de afdelingen interne geneeskunde, longziekten, cardiologie en radiologie. Daarnaast deed zij werkervaring op met ouderen in diverse verpleeghuizen. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd tot huisarts. 

Naast de algemene huisartsgeneeskunde heeft zij affiniteit met:

Zij staat in het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB) ingeschreven als Echografisch Bekwame Huisarts.
Niek ter Mors, Huisarts

Niek ter Mors, Huisarts

Niek ter Mors is een zeer ervaren huisarts en kaderarts Ouderengeneeskunde i.o. In de praktijk is hij op maandag en donderdag aanwezig.

Aan de Universiteit van Rotterdam studeerde hij geneeskunde, waarna hij zich gespecialiseerd heeft tot huisarts in 2007.

Hij werkte enkele jaren als arts in verschillende ziekenhuizen op de afdelingen gynaecologie en psychiatrie. Hij deed ervaring op in verschillende huisartspraktijken en werkte met verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. Dr. Niek ter Mors werkte als huisarts in Singapore voor bijna 5 jaar en kent de problemen en uitdagingen die een relocatie met zich meebrengt.

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft hij speciale aandacht voor:Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Rojen Helbest, Psycholoog, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Rojen Helbest, Psycholoog, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Rojen Helbest is psycholoog en werkt als Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg in onze praktijk op maandag, woensdag en donderdag. Onder supervisie van de huisarts geeft zij ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek. Daarnaast werkt zij als coördinator en onderzoeker bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam op de afdeling Geriatrie.

Rojen heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft gewerkt als psycholoog en POH-GGZ. Zij heeft een affiniteit met slaapstoornissen en heeft ervaring met de behandeling van slapeloosheid en nachtmerriestoornis.

Doktersassistenten

Hayat Chahtit, Leidinggevend Doktersassistente

Hayat Chahtit, Leidinggevend Doktersassistente

Hayat Chahtit werkt in onze praktijk als leidinggevende doktersassistente. Zij is aanwezig van maandag tot en met donderdag. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Hayat opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.
Mayssae el Faghloumi, Praktijkondersteuner Somatiek & Doktersassistente

Mayssae el Faghloumi, Praktijkondersteuner Somatiek & Doktersassistente

Mayssae el Faghloumi werkt in onze praktijk als Praktijkondersteuner Somatiek en als doktersassistente. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Als Praktijkondersteuner Somatiek is zij gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met chronische gezondheidsproblemen. Als doktersassistente kan zij naast het ontvangen en te woord staan van patiënten ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Mayssae opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.

Larissa Donkers, Doktersassistente

Larissa Donkers, Doktersassistente


Larissa Donkers werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Melanie Derby, Doktersassistente

Melanie Derby, Doktersassistente

Melanie Derby werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is van woensdag tot en met vrijdag aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Artsen en Doktersassistenten in opleiding

Arts i.o.

Arts i.o.

Doorgaans is er een arts i.o. aanwezig van maandag tot en met vrijdag. In het kader van zijn/ haar studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam loopt hij/ zij vijf weken haar co-schap Huisartsgeneeskunde in onze praktijk. De co-schap Huisartsgeneeskunde is de laatste reguliere co-schap van de 6-jarige studie Geneeskunde. 
Doktersassistenten i.o.

Doktersassistenten i.o.

Doorgaans werken er twee doktersassistenten i.o. (m/v) voor een aantal maanden stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt hij/zij patiënten en staat hen te woord. Hij/zij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot zijn/haar takenpakket.

Ondersteunende paramedici

Ondersteunende paramedische diensten worden geleverd door onder meer:

Ondersteunend niet-medische staf

Wouter Bus, Praktijkmanager

Wouter Bus, Praktijkmanager

Wouter Bus is onze praktijkmanager. Hij is doorgaans op dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Als praktijkmanager is Wouter verantwoordelijk voor onder meer het financieel-, personeels-, klachten en suggesties-, beleids- en proces- en leveranciersmanagement. Wouter is bereikbaar via bus@hapdemakroon.nl
Danny Verwer, Manager Marketing & Communicatie

Danny Verwer, Manager Marketing & Communicatie

Danny Verwer verzorgt de marketing & externe communicatie activiteiten en diverse projecten voor Makroon Medisch Centrum.
©2021 All rights reserved. Huisartsenpraktijk de Makroon - Makroon Medisch Centrum - KB Medical Services.