Select your language

 

Huisartsen

Karim Bouch, Huisarts

Karim Bouch, Huisarts

Karim Bouch, onze Chief Medical Officer, is een zeer ervaren huisarts. In de praktijk is hij aanwezig van maandag tot en met donderdag.

Aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij de studies celbiologie en geneeskunde voltooid, waarna hij zich gespecialiseerd heeft tot huisarts.

Voordat hij begin 2016 Makroon Medisch Centrum opgericht heeft, was hij 3,5 jaar werkzaam als huisarts in Amsterdam-West en ervoor als huisarts in Almere. Daarvoor was hij werkzaam als arts ouderengeneeskunde bij Zorggroep Almere, waarhij veel ervaring opgedaan heeft met geriatrische zorg. Eerder was Karim Bouch arts in Spanje en arts in het Slotervaartziekenhuis, waar hij met diverse specialismen waaronder interne geneeskunde, maag-, darm- en leverziekten, cardiologie, longziekten en Intensive Care ervaring opgedaan heeft.

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft hij zich de afgelopen jaren extra bekwaamd in:

Karim Bouch is lid van de Landelijke Huisartsen Verenging (LHV) en is aangesloten bij de regionale klachtenregeling, hij staat tevens ingeschreven in het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB) als Echografisch Bekwame Huisarts en Erkend Kwaliteitsconsulent (EKC) en is Erkend Arts Reizigersadvisering door het Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Hij is opleider van artsen in opleiding bij het Academisch Medisch Centrum (AMC) en leermeester Physician Assistant aan Inholland University.

Joke van Steenkiste, Huisarts

Joke van Steenkiste, Huisarts

Joke van Steenkiste werkt in onze praktijk als huisarts op de woensdag, donderdag en vrijdag. Meer tekst volgt binnenkort.
Alka Lal, Huisarts

Alka Lal, Huisarts

Alka Lal is huisarts en in onze prakrijk aanwezig op donderdag.

Alka heeft in Mumbai, India, haar opleiding tot radioloog gevolgd. Na een zeer toegewijde en gerichte inzet is zij in Nederland huisarts geworden. Haar Geneeskunde - en huisarts opleiding heeft zij beide aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gevolgd. Haar liefde voor mensen en intrinsieke aard om te helpen is de inspiratie voor haar vak. Door haar achtergrond weet zij hoe het voelt om als buitenlander tegenover de huisarts te zitten. Naast Nederlands en Engels spreekt zij vloeiend Hindi.
Rachel Chou, Arts

Rachel Chou, Arts

Rachel Chou is werkzaam als basisarts in onze praktijk. Zij is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. 
 
Zij heeft eerst haar bachelor biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam behaald waarna zij geneeskunde is gaan studeren aan de Universiteit Leiden. In het laatste jaar van de studie heeft zij voornamelijk ervaring opgedaan op de spoedeisende hulp. Zij is nu werkzaam als basisarts in de praktijk om ervaring op te doen voor de opleiding tot huisarts.
Sam Barclay, Arts

Sam Barclay, Arts

Sam Barclay is werkzaam als basisarts in onze praktijk. Meer tekst volgt binnenkort. 
 
 Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Rojen Helbest, Psycholoog, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Rojen Helbest, Psycholoog, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Rojen Helbest is psycholoog en werkt als Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg in onze praktijk op maandag, woensdag en donderdag. Onder supervisie van de huisarts geeft zij ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek. Daarnaast werkt zij als coördinator en onderzoeker bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam op de afdeling Geriatrie.

Rojen heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft gewerkt als psycholoog en POH-GGZ. Zij heeft een affiniteit met slaapstoornissen en heeft ervaring met de behandeling van slapeloosheid en nachtmerriestoornis.

Doktersassistenten

Hayat Chahtit, Leidinggevend Doktersassistente

Hayat Chahtit, Leidinggevend Doktersassistente

Hayat Chahtit werkt in onze praktijk als leidinggevende doktersassistente. Zij is aanwezig van maandag tot en met donderdag. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Hayat opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.
Mayssae el Faghloumi, Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderen & Doktersassistente

Mayssae el Faghloumi, Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderen & Doktersassistente

Mayssae el Faghloumi werkt in onze praktijk als Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderen en als doktersassistente. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Als Praktijkondersteuner Somatiek is zij gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met chronische gezondheidsproblemen. Als doktersassistente kan zij naast het ontvangen en te woord staan van patiënten ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Mayssae opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.

Larissa Donkers, Doktersassistente

Larissa Donkers, Doktersassistente


Larissa Donkers werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Malika Ait Mbarek, Doktersassistente

Malika Ait Mbarek, Doktersassistente


Malika Ait Mbarek werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Malika opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.

Artsen en Doktersassistenten in opleiding

Arts i.o.

Arts i.o.

Doorgaans is er een arts i.o. aanwezig van maandag tot en met vrijdag. In het kader van zijn/ haar studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam loopt hij/ zij vijf weken haar co-schap Huisartsgeneeskunde in onze praktijk. De co-schap Huisartsgeneeskunde is de laatste reguliere co-schap van de 6-jarige studie Geneeskunde. 
Doktersassistenten i.o.

Doktersassistenten i.o.

Doorgaans werken er twee doktersassistenten i.o. (m/v) voor een aantal maanden stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt hij/zij patiënten en staat hen te woord. Hij/zij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot zijn/haar takenpakket.

Ondersteunende paramedici

Ondersteunende paramedische diensten worden geleverd door onder meer:

Ondersteunend niet-medische staf

Wouter Bus, Praktijkmanager

Wouter Bus, Praktijkmanager

Wouter Bus is onze praktijkmanager. Hij is doorgaans op dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig. Als praktijkmanager is Wouter verantwoordelijk voor onder meer het financieel-, personeels-, klachten en suggesties-, beleids- en proces- en leveranciersmanagement. Wouter is bereikbaar via bus@makroonmc.nl.
Danny Verwer, Manager Marketing & Communicatie

Danny Verwer, Manager Marketing & Communicatie

Danny Verwer verzorgt de marketing & externe communicatie activiteiten en diverse projecten voor Makroon Medisch Centrum.