Openingstijden Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

** Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.
Huisartsenpraktijk de Makroon is momenteel open van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur***. ***Tijdelijk is het laatste uur van het avondspreekuur op maandag tot en met donderdag (19:00-20:00 uur) en het weekend spreekuur op zaterdag en zondag vervallen.
Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk de Makroon biedt ruime openingstijden èn de verzekering dat u altijd op dezelfde dag geholpen wordt als dit nodig is. U kunt uitsluitend op afspraak** bij ons terecht.

Onze openingstijden
zijn van 
maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 20:00 uur*** (laatste afspraak mogelijkheid 19:45 uur), vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur (laatste afspraak mogelijkheid 16:45) en zaterdag en zondag van 9:00 tot 17:00 uur***.
Let op: op zaterdag en zondag is de huisartsenpraktijk niet telefonisch bereikbaar en zijn de vaste artsen niet aanwezig. Afspraken** voor zaterdag en zondag kunnen uitsluitend online geboekt bij de arts "Weekend". Voor lopende klachten wordt u geadviseerd uw afspraak doordeweeks bij uw vaste huisarts te boeken. In het weekend kunt u naast onze dienstverlening ook gebruik maken van de Huisartsenpost (zie onderaan deze pagina).

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom hanteren wij in onze praktijk consulten van 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Tijdens een consult kan één klacht worden behandeld. Wanneer u meerdere klachten met de huisarts wilt bespreken dient u een dubbel consult te boeken. Zorg dat u op tijd voor een consult in de praktijk aanwezig bent.

Afspraken kunt u tot uiterlijk 1 uur van te voren afzeggen. Komt u niet op de afgesproken tijd en heeft u niet afgezegd? Dan ontvangt u van ons een no-show rekening. Deze bedraagt:
- voor een afspraak met de huisarts ma-vr 15 euro, za-zo 25 euro
- voor een dubbele afspraak met de huisarts ma-vr 25 euro, za-zo 50 euro

** Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.
*** Tijdelijk is het laatste uur van het avondspreekuur op maandag tot en met donderdag (19:00-20:00 uur) en het weekend spreekuur op zaterdag en zondag vervallen.

Consulent GGZ

Consulent GGZ

Afspraken bij de Consulent Geestelijke Gezondheidszorg kunnen niet online worden geboekt. Mocht u de afspraak onverhoopt moeten verzetten of afzeggen kunt u dit uitsluitend 24 uur vóór aanvang van de afspraak bij de assistente doen.

Komt u te laat of niet op uw afspraak bij de Consulent Geestelijke Gezondheidszorg, of zegt u uw afspraak binnen 24 uur voor aanvang af, dan worden hiervoor de volgende kosten in rekening gebracht:
- 50 euro indien de afspraak een intakegesprek betreft,
- 25 euro voor een vervolggesprek.

Is dit twee keer gebeurd? Dan wordt het contact met de Consulent Geestelijke Gezondheidszorg stop gezet en wordt u terugverwezen naar uw huisarts.
Prikpost

Prikpost

Huisartsenpraktijk de Makroon is een openbare prikpost voor het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum.

Om bloed te laten afnemen of om andere lichaamsmaterialen af te geven is een afspraak niet benodigd. 

Uitsluitend hiervoor kunt u vrij binnen komen binnen lopen op:
Maandag-donderdag: 09:00-16:00
Vrijdag: 09:00-15:00
 
Trouwaktekeuring

Trouwaktekeuring

Huisartsenpraktijk de Makroon verzorgt de medische keuring die benodigd is voor de Marokkaanse trouwakte. Een afspraak voor deze medische keuring kan uitsluitend plaatsvinden op zaterdag of zondag (niet op weekdagen) tussen 09:00-17:00 uur*** (laatste afspraak mogelijkheid 16:30 uur) en kan uitsluitend telefonisch op van maandag tot en met vrijdag bij ons aangevraagd worden.

Zorg dat u op tijd voor een keuring in de praktijk aanwezig bent. Wanneer u te laat komt kan u niet meer gezien worden. Er kan géén nieuwe afspraak meer gemaakt worden. Ook kunnen gemaakte afspraken níet worden verzet of geannuleerd. Let op: de praktijk is telefonisch niet bereikbaar op zaterdag en zondag. 

*** Tijdelijk is het weekend spreekuur op zaterdag en zondag vervallen
Huisartsenpost

Huisartsenpost

De Huisartsenpost is er uitsluitend voor wanneer u medische hulp nodig heeft wat écht niet kan wachten totdat Huisartsenpraktijk de Makroon weer open is. 

Vóórdat u van de Huisartsenpost gebruik wilt maken dient u éérst met hen telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 088 0030600. 

U kunt bij de Huisartsenpost terecht maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 08:00 uur en de gehele dag in het weekend en op feestdagen.

In het geval van een levensbedreigende situatie dient u 24/7 112 te bellen.
©2021 All rights reserved. Huisartsenpraktijk de Makroon - Makroon Medisch Centrum - KB Medical Services.