Select your language

Openingstijden Huisartsenpraktijk de Makroon Amsterdam

** Voorwaarde is dat u ingeschreven staat in onze praktijk.
Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk

Maandag - vrijdag:
8-17 uur*

Uitsluitend op afspraak.

(*lunch pauze 12-13 uur)

Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom hanteren wij in onze praktijk consulten van 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Tijdens een consult kan één klacht worden behandeld. Wanneer u meerdere klachten met de huisarts wilt bespreken dient u een dubbel consult te boeken. Zorg dat u op tijd voor een consult in de praktijk aanwezig bent.

Afspraken kunt u tot uiterlijk 1 uur van te voren afzeggen. Komt u niet op de afgesproken tijd en heeft u niet afgezegd? Dan ontvangt u van ons een no-show rekening. Deze bedraagt:
- voor een afspraak met de huisarts ma-vr 15 euro
- voor een dubbele afspraak met de huisarts ma-vr 25 euro.

Consulent GGZ

Consulent GGZ

Maandag, woensdag, donderdag: 


Uitsluitend op afspraak.  Afspraken bij de Consulent Geestelijke Gezondheidszorg kunnen niet online worden geboekt. Mocht u de afspraak onverhoopt moeten verzetten of afzeggen kunt u dit uitsluitend 24 uur vóór aanvang van de afspraak bij de assistente doen.

Komt u te laat of niet op uw afspraak bij de Consulent Geestelijke Gezondheidszorg, of zegt u uw afspraak binnen 24 uur voor aanvang af, dan worden hiervoor de volgende kosten in rekening gebracht:
- 50 euro indien de afspraak een intakegesprek betreft,
- 25 euro voor een vervolggesprek.

Is dit twee keer gebeurd? Dan wordt het contact met de Consulent Geestelijke Gezondheidszorg stop gezet en wordt u terugverwezen naar uw huisarts.
Prikpost

Prikpost

Maandag t/m vrijdag:
9:00-10:30
14:00-15:00
Huisartsenpraktijk de Makroon is een openbare prikpost voor het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum.
 
Trouwaktekeuring

Trouwaktekeuring

 
+++ Vanwege enorme drukte kunnen wij tot nader bericht geen trouwaktekeuringen verzorgen +++

Huisartsenpraktijk de Makroon verzorgt de medische keuring die benodigd is voor de Marokkaanse trouwakte. Een afspraak voor deze medische keuring kan uitsluitend telefonisch aangevraagd worden. 

Zorg dat u op tijd voor een keuring in de praktijk aanwezig bent. Wanneer u te laat komt kan u niet meer gezien worden. Er kan géén nieuwe afspraak meer gemaakt worden. Ook kunnen gemaakte afspraken níet worden verzet of geannuleerd. 

Huisartsenpost

Huisartsenpost

De Huisartsenpost is er uitsluitend voor wanneer u medische hulp nodig heeft wat écht niet kan wachten totdat Huisartsenpraktijk de Makroon weer open is. 

Vóórdat u van de Huisartsenpost gebruik wilt maken dient u éérst met hen telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 088 0030600. 

U kunt bij de Huisartsenpost terecht maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 08:00 uur en de gehele dag in het weekend en op feestdagen.

In het geval van een levensbedreigende situatie dient u 24/7 112 te bellen.